onsdag 15 januari 2014

Ny telefonJag fick en ny telefon idag på jobbet då min andra blivit en aning opålitlig. Det gick nämligen inte att vara säker på om jag skulle höra personen i andra ändan eller ej, lite som ett lotteri men ganska vinstlöst dessvärre. Därav beslutades det att jag skulle erhålla en ny.

Bra, tänkte jag. En telefon som fungerar pålitligt är positivt! Tydligen tänker inte min omgivning lika modesta tankar. Vart jag gått denna dag har min telefon mötts av: "Åh!" "Den är så vacker!" och "Mamma vad du är lycklig!". Och det är en telefon de talar om!!! En telefon som inte skiljer sig så särskilt mycket ifrån min gamla mer än att jag kan vara säker på att höra den som ringer, den har mer minne och betydligt färre appar.

Detta med apparna har vållat mig en hel del bekymmer så om någon klok människa där ute vet hur jag ska få tillbaka mina appar utan att behöva betala dem igen så emottages råd tacksamt. Inte heller kommer jag ihåg vad alla appar hette. Då menade en av sönerna att det var bevis på att jag inte behövde dem. Inte sant!!! Jag vet vad de har för funktioner och dem behöver jag, jag vet bara inte appens namn!

Som ni förstår har jag lite att fördriva kvällen med. Jag och min telefon ska umgås. Suck!

1 kommentar:

  1. Logga in med samma konto som du hade på förra telefonen. I Appstore ska det finnas "mina appar" eller liknande där alla appar du en gång laddat ner är listade. De appar du betalat för behöver du inte betala för igen.

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!