måndag 27 januari 2014

Dröm om släta naglarDet här med nagellack är inte helt min grej. Jag tycker det är väldigt elegant på andra och ibland önskar jag att ha det men, det är ju just detta men, jag har så innerligt svårt att sitta still den tid det tar för lacket att torka. Var gång jag försöker så blir resultatet långt ifrån de där tjusiga, släta naglarna jag tänkt mig i min inre bild.

Yngste har några gånger frågat om varför jag inte har nagellack och för några månader sedan kom han, efter en tur på stan med sin fader, hem med inte mindre än tre flaskor nagellack till sin mor.  En grå, en blå och en rosa, alla med glitter i.

Igår kväll så var familjens övriga medlemmar på en minnesstund för förintelsens offer. Yngste ansågs av sin omgivning vara för ung för att delta, något han inte alls höll med om. Han fick istället hålla tillgodo med sin ömma moders sällskap. Då sinnet på gossen var lite nedslaget fick han välja vad vi skulle göra. Spela spel, blev svaret, och så kan du måla naglarna mamma! Själv ville han inte ens ha lillfingernageln målad.

Vi hade en trevlig afton. Och jag har nu rosa naglar varav sju är helt okej och ganska fria ifrån märken och hack.

3 kommentarer:

 1. Visst är det tjusigt med målade naglar. Tyvärr passar det inte på mig. Jag kan nog hålla mig i skinnet tills de är torra, men sen börjas eländet. Jag stöter i precis överallt, så det är faktiskt snyggare utan nagellack. Jag får beundra de som har i stället. Kram

  SvaraRadera
 2. Min äldsta dotter kom förra veckan hem med en magisk spray till mig!!! Precis som du har jag svårt att sitta still när naglarna torkar. En spray, inköpt på H&M, liknande finns på Cubus, för 40:-. Måla naglarna, spraya på och VOILA - naglarna är torra :))
  Det funkar! Prova

  SvaraRadera
 3. Jag är inte ihäller någon "nagellacksmänniska". Det passar helt enkelt inte på mig. Jo, förresten på sommarfötternas naglar passar det.
  Men fint är det med nagellack på de som passar i det. Kram Christina

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!