måndag 6 januari 2014

15 år sedan

Igår var det femton år sedan vi blev herr och fru. 


Detta firades inte så mycket i yttre attribut då maken fortfarande är hängig. Men lite film och Ris à la Malta fick det bli i alla fall. 


Och Yngste väckte oss med egenarrangerad frukost på sängen.han var mycket nöjd med både sin prestation och över att hans föräldrar varit gifta "nästan hela livet".

Det är fint att få leva tillsammans med någon som älskar mig även att jag är som jag är. Att vi delar det bra och det dåliga, glädje och sorg. Vi känner varandra så väl att vi ofta ser vad den andre tänker och ändå så finns det mycket kvar att upptäcka hos och med varandra.

Det finns nog ingen som kan få mig så arg som han men det finns inte heller någon annan som får mig att känna mig så älskad, trygg och glad. Och alla dessa år till trots så får han det fortfarande att pirra i mig. Och i allt så tror han på mig, stöttar och litar på att jag klara av. Han gör mig stark.

Tack älskling för de år som varit och jag ser fram emot de som kommer. 


Dessutom blir du bara stiligare med åren!

7 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott på bröllopsdagen1 Jag önskar er många härliga år tillsammans. Det är en gåva att träffa på en person som man trivs med år efter år...även om det är struligt ibland. Jag är själv så lyckligt lottad. Kram

  SvaraRadera
 2. Det är ju bara med den som man har stort förtroende för som man kan strida som bäst och att bli vän med igen. Lycka till och stort grattis!

  SvaraRadera
 3. Åhh, så fina ni var och är och så fint du skriver!! Stort grattis till jubilaren och all lycka till i framtiden!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 4. Gratulerar! Väldigt fint foto på er :)

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker bröllopsbild. Grattis till era femton år som gifta och till de år som komma skall, kramar Liza

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart bröllopsfoto, ni är så vackra tillsammans!
  Önskar er lycka och välgång på er fortsatta resa!
  Christina

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!