fredag 3 januari 2014

Körsbär i likörDet finns en pralin i Aladdinasken som jag bara inte kan motstå. Tack och lov finns den ofta kvar. Tyvärr, till min stora besvikelse och förvåning, finns den inte representerad i Marabous mörka ask. 

Jag klappar mig på min, enligt Yngste, slingriga mage och konstaterar att den i varje fall fått sig fyra Körsbär i likör till godo denna jul. Lite magert men ändå något.

6 kommentarer:

 1. Den pralinen är alltid kvar här...ingen gillar den. Synd att det inte går att vidarebefodra dem via datorn. Min favorit är allt med nougat i. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag säger detsamma som Gunnel! Jag kunde också förmedla pralinen med körsbärslikör vidare men tar gärna emot den med kokos istället:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Den var min pappas favorit också. Ingen annan ville ha den på den tiden. Nu tycker jag att den blir bättre och bättre. Bra choklad är god.

  SvaraRadera
 4. Den är ju som sagt oftast kvar... Synd att jag slängt våra, annars kunde jag postat dem till dig ;)
  När jag var liten åt min mamma sådana, inslagna i något glitterljusrosa papper som var så fantastiskt vackert. Minns inte märket och vet inte om dessa finns att köpa idag...?

  SvaraRadera
 5. Ha, ha får även jag skicka över den med körsbärslikör till dig ;-)
  God fortsättning på det nya året!

  Varma kramar

  SvaraRadera
 6. Haha, Jag äter gärna körsbär men inte i den formen - så du hade gärna fått mina. Fast i år köpte vi Paradis Alladin och där finns ju ingen körsbär i likör.
  Ha det fint! Christina

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!