onsdag 1 januari 2014

Min stolthet

Gott Nytt År!!!


Ett nytt år! 
Med nya möjligheter. 
Möjligheter för mina pojkar.

För Äldste, som är i en så spännande fas i livet. Han kämpar så väl i skolan och hans ansträngningar ger resultat. Han står där så tydligt på randen mellan barn och vuxen och jag önskar att han fortsätter på samma bana som han slagit in på. Han kännetecknas av att han har ett underbart hjärta. En kärleksfull, omsorgsfull och ansvarstagande ung man som det är underbart att få dricka te med mitt i natten och tala om livet med.

För Mellan, lite ensamhetssökande ibland och så underbart social däremellan. Som för sådana stimulerande samtal med sin omgivning om intresse finns. Han är också i en spännande fas där han medvetet jobbar med styrkor och svagheter och hans intellekt och reflektioner har alltid fascinerat. Det är en ynnest att få följa hans funderingar och utveckling. Hans kärlek och tillgivenhet är mig så dyrbar.

För Yngste, min virvelvind, mycket av allt. Mycket kärlek, mycket skratt, mycket ilska, mycket glädje, många idéer och i allt detta en fantastisk kreativitet. Hans leende och tillgivenhet är många gånger mitt bränsle. Han håller på att ta sig in i skolans mysterier med glans, läsning, räkning och kamratskap och jag älskar att se hur han knäcker den ena koden efter den andra, med lite möda och med stor tillfredsställelse.


Jag ser det som den största av gåvor att få vara med i deras år, att följa deras utveckling, få vara delaktig och stödja dem, leda ibland och uppmuntra. Jag önskar dem Guds välsignelse under 2014. De är ständigt mitt första och mitt största böneämne och absolut det jag är mest tacksam över!
Min stolthet!3 kommentarer:

 1. Åhhh, vad du skriver vackert om dina fina, fina söner! Önskar dig och din familj allt gott, 2014!!!

  Kramar
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Vad fint du skriver om dina söner!
  Jag känner också att detta med föräldraskapet är en underbar gåva, ens barn är det bästa som hänt och man lär sig av och tillsammans med dem och man fascineras av allt de gör. Och det fortsätter när de är vuxna och flyttat hemifrån.
  Lycka till dig och de dina!

  Och tack själv för dina fina ord på min blogg och för att jag fick lära känna dig litegrann.
  Kram Christina

  SvaraRadera
 3. Önskar att alla hade en mamma som du. <3 Tack för att du, kanske omedvetet, ständigt delar med dig av hur en mamma efter Guds hjärta ska vara. Han som håller dig och hela er fina familj i sin hand - han är så stolt över dig! Och han gläds med oerhörd kärlek och stolthet över pojkarna tillsammans med dig. Han älskar att besvara dina böner för deras liv.
  Välsignelser <3

  PS. Underbar bild!! :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!