måndag 25 mars 2013

Bästa godiset

Vad gäller godis så har jag två laster. Det ena är kolor av särskild sort, det andra och den största lasten, är av en art att den är ytterst säsongsbetonad. Vilket jag på många vis är glad för. Jag har nu tagit omvägar förbi godishyllorna i veckor eftersom jag misstänkt att tiden är inne. Och har jag väl börjat  så har jag väldigt svårt att sluta. 

Men så var jag tvungen att ändra rutt, påskäggsinnehållet skulle nämligen inhandlas. Och där stod de gula, härliga påsarna på rad och bara väntade på mig.


Nu tänker jag njuta i några veckor av mitt absoluta favoritgodis alla kategorier. Och flera av mina telningar verkar ha samma smak som jag i denna fråga så vi hjälper Danmarks BNP ganska ordentligt på traven. Men jag får väl på det sättet gottgöra mitt tidigare omdöme om dem.


Visst ser de härliga ut?

4 kommentarer:

 1. Oh, den lasten kan jag verkligen förstå! Och visst är det extra fint när de dessutom är vackra att se på! Jag ska allt ta och ändra min rutt jag med:)

  Så roligt att du kikade förbi mig och tusen tack för dina fina ord, de gör mig glad!

  Önskar dig och de dina en riktigt härlig påskvecka!

  SvaraRadera
 2. ÅH, min favorit också ju. Hitills har jag bara ätit tre men nu blev jag så himla sugen...

  Nåja - det är bara påsk en gång om året :-)

  SvaraRadera
 3. Det ska vara mandeläggen! :)

  SvaraRadera
 4. jag håller med dig, det är absolut det allra bästa påskgodiset! Vad mysigt ni ser ut att ha det (trots "bara" korv med bröd ;) Jag längtar så efter egna barn varje gång jag är här inne. Kärlek är vad det är! kram :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!