onsdag 7 november 2012

Bloggkärlek


Tänk att få återinträda till bloggvärlden och finna att jag förärats med en utmärkelse, och av självaste drottningen dessutom. Drottningen är i detta fallet Queen of Kammebornia som skriver en helt underbar blogg, som jag antar att många av er redan är följare av. Det är nämligen lätt att bli rojalist och trogen följar i detta fallet. Och skulle du mot all förmodan inte varit inne på Pias, drottningen heter så, blogg ännu så rekommenderar jag det å det varmaste då man där omsluts av en lycklig känsla över själva livet.

Det vackra omdöme jag fick var följande:
 Hanna med bloggen Hemkära Hanna för att du på ditt lugna och lågmälda sätt får vardagen att lysa, och för att du skickar recept till mig när jag som bäst behöver det och för att du vet vad livet går ut på

Reglerna för utmärkelsen är
 
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
 
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
 
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

Så nu ska jag med varm hand lämna denna utmärkelse vidare till fem av alla er underbara bloggvänner jag har fått därute i etern. Det är på intet sätt ett lätt val eftersom det är så många läsvärda blogga och jag vet hur roligt det är att få ett sådant här omnämnande samt att fem är på tok för få. Men här kommer ändå fem bloggar.

För att ni på ett så underbart sätt och ifrån olika vinklar tar mig med till livet på en gård med flera generationer. Ert härliga förhållningssätt till varandra, djuren och naturen förmedlar en trivsel och förnöjsamhet som är njutbar.

För att du bjuder på dig själv, dina tankar och grubblerier och din vardag på ett innerligt sätt. Samt för att du för evigt har förändrat min bild av Finland.

För att du. Jessica, gör världen lite bättre genom att berätta om din underbara dotter och samtidigt öppenhjärtligt dela de sorger som människor i er omgivning orsakar dig. Men framför allt för att du förmedlar en sådan kärlek.

För att Rebecca var en av de första att kommentera på min blogg när den var alldeles ny, vilket gjorde att jag började ana vad bloggandet kunde innebära. Samt att hon skriver en urmysig blogg med stark retrokänsla.

För att du flera gånger har räddat mig när jag står utan matlagningsidéer och du gör det varvat med ärliga och trevliga anekdoter ur ditt liv.

Nu vill jag avsluta med att önska att jag får fler utmärkelser. Inte bara för att det är roligt utan mest för att det finns så många fler jag skulle vilja ge den vidare till. Jag är både glad och tacksam för den gemenskap jag får dela med så många fina, underbara människor därute som jag känner trots att vi aldrig träffats.
Kram till er!


12 kommentarer:

 1. Åh, vet du att jag tänkte att jag ville ge den till dig, men så hade jag sett att Pia redan gjort det och jag tänkte att jag ville sprida kärleken till så många som möjligt. Din blogg är så mysig och hemtrevlig och full av klokskaper! Bara fortsätt :-)

  Grattis till utmärkelsen och kul att få besöka några av dina favoriter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du fina för de fina orden! Jag hade samma tankegångar angående din blogg. Det är jättesvårt att välja fem när det finns så oerhört många bra, fina och givande bloggar.
   Kram!

   Radera
 2. Grattis till utmärkelsen o den väldigt fina motiveringen! O tack för att du tänkte på mig i detta sammanhang. Jag är ödmjukt glad o överraskad. Och stolt :-) Det värmer verkligen att få bekräftat att det jag gör kommer till nytta o glädje. Jag ska med den äran skicka vidare. Gäller bara att fundera ut hur man ska välja. Som du säger, det finns ju så mycket bra o givande bloggar att välja mellan.

  Tack igen! Kommer somna riktigt gott :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du blev glad och att du kommer sova gott. :)

   Radera
 3. Oj vad glad jag blev! Tusen tack!
  Nu gäller det bara att hitta de där fem att ge vidare utmärkelsen till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Lycka till, jag väntar med spänning på vilka det blir.

   Radera
 4. Vad roligt med lite nya bloggar att få besöka, tack för det! Och jag är stolt att vara din bloggvän! Kraaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är stolt att vara din bloggvän med ska du veta!

   Radera
 5. Jag ville skriva på Hannas blogg, men skulle fylla i hennes stad och den letade jag efter i en kvart, sen gav jag upp...

  SvaraRadera
 6. Grattis till utmärkelsen och kul att hitta till dig!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!