torsdag 13 mars 2014

Släkt till frukostI arla morgonstund, när jag i mörkret famlade efter telefonen för att stänga av larmet registrerade min sömndruckna hjärna att något var annorlunda. Det tog en stund innan jag insåg att SMS-symbolen visade på ett oläst meddelande. Trevande tryckte jag fram en fråga ifrån kusinens make om huruvida vi var hemma under dagen.

Det visade sig att de lämnat sin hemstad i en mycket mer arla morgonstund och åkt till flygplatsen med destination Lanzarote. Snopet nog visade det sig att de var där ett dygn för tidigt. Då dylikt händer är det behändigt att ha en kusin tämligen nära flygplatsen. Och det är mycket trevligt att få vara den där kusinen nära flygplatsen. 

Gossarna blev väckta med buller och bång till frukost med släkten och ville därefter inte alls gå till skolan när lillsysslingen fanns där hemma. Dock fick de löfte om att bli hämtade riktigt tidigt och hela eftermiddagen har spenderats tillsammans. Sällan har en simskoleavslutning bevittnats av en så stor skara för ett barn som Yngstes gjorde idag. 

Nu är alla omstuvade och inbäddade och de flesta sover redan gott efter en dag fylld med oväntad gemenskap. Slutsats av detta är att vi önskar att fler av våra kära tar miste på avresedag, för det här var roligt.

6 kommentarer:

 1. Vad fint med spontangäster :) Förstår att barnen inte ville gå till skolan när det fanns gäster därhemma :)
  Ha det fint! Kram Christina

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig överraskning! Tycker att det händer allt för sällan idag att människor kommer på besök helt spontant. Liza

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt!
  Dessutom satt du sitta alldeles själv i simhallen ;)

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt spontantbesök :) Kram.

  SvaraRadera
 5. Haha, vilken härlig överraskning! :)

  SvaraRadera
 6. Man kan inte bli annat än glad av den typen av spontanbesök. Vilken tur att de tog miste på ett dygn och var ute för tidigt.

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!