söndag 2 mars 2014

Sakta vi far genom landet

Att fara ifrån Idre, samma dag som Vasaloppet går av stapeln samt Stockholmare mfl slutar sitt Sportlov, är en segdragen historia. Vi ligger här och puttrar i en gigantisk, opåverkbar bilkö. 

Det kryper i kroppen på Yngste som fått flytta till framsätet. Äldste försöker plugga men lider även han av myror i brallan. Mellan försöker underhålla sig och sina föräldrar på olika vis. 


Hungern satte i strax innan Rättvik. Vidablick och Fricks konditori valdes bort av maken till Sibyllas fördel för att det sistnämnda var ... Trevligt!?


Uppenbarligen var det många av alla resande som hade samma preferenser som min älskade för vi behövde då inte känna oss ensamma. Snarare lite påskyndade då ett flertal ogenerat suktade efter vårt bord.

5 kommentarer:

 1. Det kan ta på krafterna att vara på resande fot. Hoppas att ni haft det trevligt.
  Bosse

  SvaraRadera
 2. De där köerna är lite enerverande och stor risk för olyckor p g a just det… Hoppas ni har haft en härlig skidsemester!!

  Kramar
  Petronella

  SvaraRadera
 3. hm... Sibylla framför konditori?!
  Känner igen fenomenet även om jag aldrig kommer att förstå det ;)
  Hoppas ni haft härliga dagar!

  SvaraRadera
 4. Men åh, vad det låter fint att ha åkt skidor och njutit av snön tillsammans ... bilkö och det där andra är sådant man får på köpet...

  Trevlig resa :)
  Kram Christina

  SvaraRadera
 5. Härliga vintriga bilder från backarna i blogginläggen samt att du är så bra på att förmedla hur det verkligen känns att sitta i bilköer och den där speciella känslan av att man borde ge plats åt andra på caféet. :D

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!