söndag 17 november 2013

Slitet men rent


Idag njuter jag av mitt slitna, fula badrum med tvättmaskin och torkskåp i duschen så att vi alla nödgas samsas om en dusch.


Badrummet med sprickor i handfatet. Ja, till och med ett hål där det rinner igenom till golvet utifall vattennivån i handfatet når upp dit.


Badrummet med sprickor lite här och var. 
Och ändå njuter jag av det.
För nu är det rent i varje litet hörn, varje liten gänga och i var skarv. 

Mellan är fortfarande inte frisk så han och jag är hemma ifrån kyrkan idag. Vi deltog i Gudstjänsten över nätet vilket är förträffligt i sådana här situationer. Det deltagandet ger dock lite mer tid då kaffet, umgänget och resorna rationaliserats bort. Den tiden använde jag att med skurborstar, tandborste, trasor och såpa julstäda sagda badrum. 
Jag är ju liksom lite inne i just julstädningsflowet nu, så det är bara att passa på.


Och jag njuter verkligen av ett riktigt rent badrum, även om det är slitet. 
Då står jag faktiskt ut med sprickor ett tag till.
Bara de är rena.

3 kommentarer:

  1. Jag blev så inspirerad av ditt julstädande så jag har också börjat så smått. Men jag gillar förståss pyntandet mest. I år har jag tänkt att jag ska ha så mycket som möjligt framme till första advent, så jag verkligen får njuta av julen. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har också en viss ambition, liksom Gunnel, att få julen på plats lite tidigare i år än jag brukar. Bara för att få mera tid att njuta av den. Även vi har ett slitet badrum, men när jag har städat och tvättat och fått det rent så känns det bra i alla fall. Det är litet som det där med rosor i ett sprucket krus är ändå alltid rosor:)

    SvaraRadera
  3. Julstädningsflow skulle jag behöva! Jag önskar att det gick att köpa. Till dess får jag blunda istället tror jag ;)

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!