onsdag 4 april 2012

Ägg värda att vänta på

Det här med godis är inte riktigt min grej i allmänhet och lösgodis är det inte i synnerhet. Inte det att jag är utan förtjusning över sötsaker, ge mig en kaka eller efterrätt och glädjen stiger men en skål med lösgodis får stå orörd från min sida. Jag har under mina år som ICA-anställd städat allt för många lösgodisbingar och där i hittat allt för mycket som inte alls hör ihop med ätbara ting för att känna minsta lilla dragning till detta. Lägg där till att Mellan har stenkoll på godisets alla mindre aptitliga ingredienser och gladeligen redogör för detta så blir familjens låga godisförbrukning kanske klarare.

Men så finns där ju alltid ett undantag som bekräftar regeln. Och i mitt fall finns undantaget endast till försäljning under en begränsad tid, vilket nog är bra för min hälsa. För under denna tid slinker det ner en lite för stor mängd av de oemotståndliga Marsipanäggen från Anthon Berg. De är helt enkelt för goda för att låta vara. Så nu njuter jag intensivt av min säsongsstyrda godiskonsumtion.

4 kommentarer:

 1. Själv har jag ätit lösgodis-ägg och är rörande överens med dig om att anton bergs ägg är väldigt mkt godare.. ;)

  SvaraRadera
 2. Kan du mer i detalj och gärna i bild med få mig att få avsmak av lösgodis ;)
  Det vore jätte bra!!!
  Härlig paus i backen må jag säga från förra inlägget...
  Glad påsk,
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får kanske göra ett sådant inlägg när jag kommer åter till min dator.
   Fåren är jättemysiga! De får minst ett besök om dagen av oss.

   Radera
 3. Då var det snart dax IGEN! Kvasten är nu uppdaterad till en 2.0. Påskharen sitter bredvid. Även han uppdaterad till senaste version så here we come Blåkulla!! Önskar dig en kanon bra skärtorsdag ;-)

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!