torsdag 3 september 2015

Långfrukost för att laddaI morse unnade jag mig en lång morgon med frukost på sängen och radion på. Både te och kaffe samt levainbröd med ost gjord på enbart svensk mjölk, lokalt producerad skinka samt egen gurka och tomat. Härliga smaker ihop i all sin enkelhet. 

Varför jag unnade mig denna långsamma lyx är för att normalt numer jobbar jag tre dagar i veckan med mitt lönearbete och två dagar med mitt lilla företag, denna vecka dock skall vi iväg på kickoff så det blir fem dagar lönearbete. För att ta sats och orka så unnade jag mig alltså en låång frukost i sängen innan jag klev upp och for iväg till den herrgård där jag skall tillbringa de närmaste dagarna med mina kollegor. 
Roligt och lite utmanande för en som mår som jag, så håll gärna tummarna för mig att det går bra.

Jag tar dock min egen bil då de andra åker buss för att ha möjligheten att smita om det inte fungerar. Det känns skönt med vetskapen om en flyktväg, utifall.

3 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra, kanske kan du smita undan en stund och inte behöva åka hem och lämna helt, om det skulle behövas. Kram

  SvaraRadera
 2. Klokt sätt att börja dagen på. Frukosten är så viktig!

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig frukost att starta dagen med. Du kommer säkert att njuta på herrgården. Bara vetskapen om att man själv bestämmer när man vill lämna är en stor trygghet i sig, tycker jag. Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!