söndag 26 maj 2013

Mors Dag

Bild: Kunde bara inte låta bli...bara som en liten påminnelse till min kära familj hur jag vill bli firad... ;)

En vän delade med sig av Mors Dagsinstruktioner på Facebook. Jag tycker att mina barn, (och min man) har uppfyllt dem till full nöjsamhet, helt utan att ha läst dem innan.


1. Sveriges vackra flagga var hissad på hemmets stång och vajade så skönt där i solskenet.


2. Jag väcktes, tro det eller ej, av trestämmig skönsång av mina söner. Då jag inte sover med kameran så har jag dessvärre inte detta dokumenterat. Ni får helt enkelt tro mig på mitt ord.


3. Kaffe och bröd bjöds jag på. Dock efter uppstigning, men i omedelbar anslutning därtill. Det var Hattings så delvis egenhändigt bakat var det, av maken i alla fall.


Och fina gåvor och blommor hedrades jag också med.


4. Friheten ifrån hushållsarbetet är det mest maken som sett till att jag fått. Han har pysslat om mig något alldeles förskräckligt idag. Riktigt bortskämd är jag. 

5. Jag fick tårta till eftermiddagskaffet, det var högtidligt. Fadern har ju medverkat hela dagen så han gjorde inget extra inhopp vid denna tidpunkt. Och vi nöjde oss med att samtala med varandra, allihop, helt utan dikter.

6. Tack och lov har jag ännu inga frånvarande barn, så något telegram dök inte upp. Jag har inte heller telegraferat min egen mor trots att hon befinner sig på landets västra kust. Hon har dock både fått ett SMS och ett telefonsamtal.

Jag gillar att bli firad!

Vi har även firat vår församling idag, som fyller 30 år. Det bjöds på återblickar och tårta. Så att så här mycket tårta som jag ätit idag var det väldigt länge sedan jag senast förtärde.

3 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt trevlig dag Hanna.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter! Klart du ska bli firad! Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Vi skrattade gott att dessa instruktioner när de dök upp på FB. :-)
  Jag är ju inte speciellt förtjust i sådana "helgdagar". Tycker att man skulle fira mammorna, papporna, sina käraste etc. varje dag året runt.

  Fint att du hade en sådan härlig dag ändå.

  Kram,
  Constanze

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!