tisdag 11 december 2012

Kaffekvarn


Jag var på loppis och fann två vackra, vägghängda kaffekvarnar. En klassisk gulvit och den här. Jag föll pladask för den här. Lite annorlunda, för mig i alla fall, jag har aldrig sett en sådan tidigare. Och så passar den så utomordentligt bra till vår kökstapet och kokmalet maler den dessutom.

När jag efter visst övervägande köpt den blev jag så oerhört tacksam till livet jag har. Tänk att ha möjlighet att gå in i en mysig affär, hitta en pryl jag egentligen inte har ett akut behov av men finner vacker och kunna köpa den med mig hem. 
Det är en lyx att vara tacksam över tycker jag allt.

9 kommentarer:

 1. Det är roligt när man kan återanvända gamla bruksföremål. För att inte tänka på så gott det doftar om det nymalda kaffet:)

  SvaraRadera
 2. Verkligen! Den är otroligt vacker och pryder sin plats. Vilket fint, harmoniskt kök ni ser ut att ha. Stormförtjust i tapeten!

  SvaraRadera
 3. Fin! Jag gjorde samma sak igår...fyndade! Ett bakbord att ha julkrubban på, en fin lykta och en kopparsockerkaksform som ska bli advetsstake ( är det tänkt) Roligt att hitta saker man gillar..

  SvaraRadera
 4. Det är lyxigt! Och den är fin! Vi maler kaffe i våra gamla kvarnar nästan varje dag :) Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig tidigare sett en vägghängd kaffekvarn. Jättefin! Jag gillar gamla saker och ännu bättre om man kan använda dem i vardagen. Kram

  SvaraRadera
 6. Jätte fin kvarn! Den passar ju så bra till er söta tapet.
  Ja Visst känns det gott att stanna upp och reflektera över hur bra vi har det :)
  Ha en fin onsdag,
  Kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig idé med vantarna och hyacinterna och den där kaffekvarnen var ju hur fin som helst! Ja, man blir så lycklig när man gör såna där fina fynd! Visst är det en lyx att kunna göra så!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 8. så tjusigt! Är själv på jakt efter en :) Gott nytt år! Kram :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!