onsdag 30 november 2011

Flytdag

Vissa dagar stämmer det och vissa inte. Idag stämmer det, hitintills i alla fall. Har varit på en trevlig handledning i Stockholm på förmiddagen, och denna gång hann jag med tåget, till skillnad mot förra veckan då jag endast kom i tid för att vinka av det.

Efter handledningen promenerade jag till OrkanLia där de mätte och vände på mig och mätte igen, sedan fick jag välja tyger och modell på klänning. Och vips var en klänning beställd, en som är uppsydd precis till mig. Det kändes nästan lite overkligt och väldigt lyxigt. Tipset fick jag via Hallonsemlas blogg och det var riktigt roligt. Nu väntar jag bara spänt på resultatet.

Jag återvände till hemorten en timme före beräknat, morfar hade lovat att ta hand om barnen under eftermiddagen så jag har ätit lunch, lite sent, i lugn och ro och ska nu bege mig till Bolagets styrelsemöte som kommer avslutas med julbord.

Sämre dagar har jag haft.

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt att du var där idag! Hoppas att du ska bli nöjd. De gör så fina klänningar. Vad valde du för modell? Stor kram till dig

    SvaraRadera
  2. Jaa du, vilken modell... Jag lyssnade på den visa och valde en hon rekommenderade men jag kan inte säga vad den hette. Däremot att den hade rund uringning och var klockad nedtill. Röd med detaljer i ett svart tyg med små söta röda rosor på.
    En stor kram tillbaka och ett stort tack för tipset!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!