lördag 23 februari 2013

Tack till alla trogna!

Idag har jag ägnat en del tid åt att lurpassa på er. Ja, det är faktiskt sant. Saken är sådan att jag imorse insåg att bloggen under dagen skulle passera 50000 besökare. Det är ganska stort tycker jag och jag bestämde mig för att försöka få händelsen på bild. Resultatet blev nedanstående, ganska dåliga, sneda bild på 50002 besökare. Jag missade med andra ord strecket mitt lurpassande till trots. Men å andra sidan kan jag ju ha bilden som bevis på att bloggen haft fler än 50000 besökare.

Samtidigt som jag lurpassade fylldes tankarna av glädje och i ärlighetens namn även ett visst mått av stolthet över att så många tycker att mina vardagsbetraktelser är värda att lägga en stund på, att några till och med tar sig tid att kommentera och att flera återkommer gång på gång.

Stort tack till er alla!

Det är intressant det här med vilka bloggar man fastnar för. Hur man stöter på nya och vilka man återkommer till. Själv tycker jag att det tar lite tid att lära känna en blogg, det är ganska sällan jag fastnar vid första besöket. Det är dock något jag lärt mig om mitt eget beteende så jag återkommer ofta några gånger innan jag bestämmer mig. Historiskt sett, om man nu kan uttrycka sig så om mitt ett och ett halvt åriga bloggliv, har det oftast börjat med att någon bloggare kommenterat på min blogg. Jag kikar då in på denna blogg och börjar anonymt att följa den ett tag, kommentera ibland. Om tycke uppstår så fortsätter jag som offentlig följare och om jag inte helt kopplar med bloggen så slutar jag följa. Hur väljer ni vilka bloggar som skall följas i detta fantastiska utbud?

6 kommentarer:

 1. Ja, det är en djungel :) Jag gör nog ungefär som du Hanna! Och jag är så glad att ha funnit dig i djungeln! Stort grattis och keep up your good work! Stora varma kramar!

  SvaraRadera
 2. Oh, grattis! För en av dina trogna läsare så känns det helt självklart att din blogg är väl värd att följa. Här är hemtrevligt att vara :-)

  Jag tycker som du att det kan ta lite tid att "fastna", framförallt för att jag, har jag upptäckt, fastnar mest för personen bakom bloggen och de resonemang och diskussioner som uppstår.

  Det finns många bra bloggar, men om jag aldrig "connectar" med bloggaren bakom så tröttnar jag efter ett tag... Eller rättare sagt, då känner jag att jag behöver använda min tid på annat sätt.

  En blogg kan ju också vara lite som en följetong. Man vill veta hur det går...

  Grattis till dina 50 000 +, kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis till så många läsare. Det förvånar mig egentligen inte, för du skriver väldigt bra. Alltid lika kul att komma in här och läsa. Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis! :)
  Jag gör nog som du, in och läser ett par gånger och om tycke uppstår så hamnar bloggen i mina favoriter.

  SvaraRadera
 5. Grattis till 50000!!! Ja, jag gör också ungefär som du... Jag håller med Linn, här ovanför, din blogg är hemtrevlig Hanna!!!

  Kraaam
  Petronella

  SvaraRadera
 6. Inte så konstigt eftersom du har en av de bästa feel-good bloggar som finns!
  Så där vardagligt feel-good, som ger en varm känsla i hela kroppen och inte massa ångest över vad man själv inte hinner och presterar! Du är bäst Hanna <3

  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!