måndag 18 februari 2013

Mjölkväder

Ett aningens mjölkigt väder hindrade oss inte ifrån dagens övningar. Skidskola för Yngste. En massa skidåkning för oss alla, både framlänges, baklänges, i luften och en och annan djupdykning i snön. Och så varm choklad med vispgrädde så klart, medan fötterna fick vila en stund.

Det är nämligen så med denna familj att skidåkning är bland det roligaste som finns och vila är något modern får muta sig till. Och då är varm choklad med vispgrädde en accepterad muta. Senare i veckan kommer jag att få ta till tyngre grejer, såsom våffelstugan, något jag på intet sätt har det minsta emot.

Då jag nu är hänvisad att blogga ifrån telefonen kommer alla bilder sist i inläggen. Jag hoppas att ni har överseende med detta tills jag är åter hos min dator. Jag avslutar bildkavalkaden med en ödmjukande egobild, den sanna bilden av Hanna efter en dag i backen.

4 kommentarer:

 1. Vad kul att se en bild på dig! Tycker du ser oförskämt fräsch ut för att ha varit i backen hela dagen... Ni verkar ha haft en härlig första dag!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en kanon vecka där uppe nu.

  SvaraRadera
 3. Åh, du ser ju precis så där härligt frisk ut som man bara gör efter en dag utomhus!

  SvaraRadera
 4. Det låter som om ni har det fint och det glädjer mig och du ser lika smashing ut efter en dag i backen som nyfixad och uppklädd! Stor varm kram!

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!