måndag 22 juli 2013

Mansbukett

Denna vecka är det konferens i vår kyrka, faktiskt årets största händelse i församlingen. Det innebär att ca 15-20000 människor samlas för att tillsammans prisa Jesus, lyssna till undervisning, fika, åka karusell, hoppa hoppborg, träffa nya och gamla vänner och bekantar och mycket mer.

För oss innebär det långa roliga dagar. Med systerbarnen här så täcker vi in alla kategorier ifrån små barn, mellanstora barn och ungdomar till vuxna, detta får som resultat att någon har aktiviteter precis hela dagen. Och jag står i ett cafeteriatält och försöker förse människor med mat under dagarna. 

På grund av detta så kommer antagligen inte blogginläggen bli så bildtäta dessa dagar eftersom jag inte springer omkring med kameran som annars. Men jag har tagit bilder på min vackra familj, tänk vilken lyx att vara omgiven av så många stiliga män, eller mannagryn en del av dem. 
En riktig kärleksbukett!

Jag tycker de är finast i världen!

5 kommentarer:

 1. Mannagryn... :-) Vilket gulligt uttryck! Ja, det är bara att gratulera till en sån fin bukett. En bukett där du också har din plats, fast då är det ingen "mansbukett" längre förstås.

  Hoppas konferensen blir lyckad! Vad är det för kyrka ni tillhör?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linn!
   Jag är kanske vasen eller något. :)

   Församlingen vi är med i är Livets Ord i Uppsala.

   Radera
 2. De ÄR jättefina :)Ha det så kul med alla aktiviteter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Beröm om barnen är nog snabbaste vägen in i en moders hjärta. :)

   Radera
 3. Det är klart att du är vasen. Det är jag i vår familj. Den enda av mitt kön precis som du är i din familj. :)
  Mannagryn är ett gulligt ord.
  Förstår att du har bråda dagar denna vecka. inte så dumt att kunna sticka hem och sova en stund mitt på dagen. Vi ska skicka våra döttrar på läger till Gullbranna om två veckor. Det längtar de efter, har haft så kul de andra gångerna. Massor av ungdomar från Småland. En skön blandning av visdomsord, musik och bus. Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!