onsdag 17 juli 2013

Det glada inlägget om Gröna Lund


Efter födelsedagsfrukost


Paketöppning


Och lite vila


Begav vi oss alltså till Gröna Lund 


För att fira denna stiliga gosse.
Modershjärtat riktigt svämmar över av stolthet att han faktiskt är min. Godhjärtad, påhittig, snäll, busig och alldeles underbar.


Jag tycker så mycket om när vi gör saker ihop, hela familjen, när alla har roligt tillsammans. Det gäller oavsett om vi ligger hemma och latar oss, gräver i landen, gör saft eller roar oss. Jag tror att det knyter värdefulla band och stärker både familjen men även de individer den består av.Det blev ju sockervadd, stora härliga


och väldigt kladdiga sockervadd. 
Precis som det ska vara.


Och väldigt mycket åkande ägnade vi oss naturligtvis åt. Vi hade en jätterolig dag och den personal som skötte åkattraktionerna var så trevliga så, skojade och pratade med mina gossar, vilket nog är snabbaste sättet att få hög ranking i mina ögon.


Nöjesfältets matutbud har ökat väsentligt till det bättre. Utöver pizza och hamburgare fanns en hel massa andra trevligheter att välja på så som wok, sushi och dumplings till exempel. Stort plus i kanten för det.


Gossarna ville testa sin lycka på hjulen och modern höll emot. Hon är nämligen av den åsikten att vi går på nöjesfält för att åka karuseller, inte för att göra av med ännu mera pengar på en massa spel där man ändå inte vinner. Nu hade dock fadern ridderligt gått efter bilen som stod parkerad på andra sidan Djurgårdsbron, för en summa av 62 kronor för hela dagen istället för 48 kronor i timmen på denna sida Djurgårdsbron, och vi hade en stund till övers. Jag föll för deras tjusiga övertalningskampanj och offrade tvåhundra kronor på något jag egentligen tycker är dumt. 
De vann på båda försöken. 
Gissa om de var nöjda?!


Det var glada gossar som studsade boll i natten på väg att möta fadern.


Glada, nöjda och väldigt trötta.

7 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det var glada och nöjda barn efter den dagen :D Tråkigt det här med dåligt service. Sådant kan verkligen förstöra en dag! Liza

  SvaraRadera
 2. Men, guuuuuu, vilken underbar klänning och skor! Såå snygga! Och fy och buuuuu för det griniga inlägget! Alltså inte till dig utan hur vissa inte ska ha med människor att göra över huvud taget! Och tummen upp för det glaaada inlägget och alla fina Gröna Lund-bilder och dina fina, fina gossar!!!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar familjedag! Härligt!
  Och vilka jättesnygga skor i inlägget längre ner, de där oranga med prickar :) Så glada liksom.

  Kram Christina

  SvaraRadera
 4. Det var då för väl att det var positiva saker med under besöket. Det uppvägde förhoppningsvis alla sura miner bland personalen.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker som du att det är så roligt och viktigt att hitta på saker alla tillsammans i familjen.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Vad trevligt med ett besök på Gröna Lund!

  SvaraRadera
 7. Så härliga fina pojkar ni har!
  Men det vet du förstår redan :)
  Ljuvligt inlägg!

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!