fredag 4 januari 2013

Kalasande

Igår kalasade vi nästan hela dagen.
Det var nämligen så att igår var dagen för 11 år sedan då vår familj berikades med älskade Mellan. Han fyllde med andra ord 11 år.


I vanlig ordning var det sång- och paketväckning. När det gäller denna gosse så måste dock familjen skaka sig ur julkoman ordentligt för att hinna med alla förberedelser innan han vaknar av sig själv, vilket han gör oförsvarligt tidigt alla dagar utom skoldagar.


Frukosten önskar denne unge man att inmundiga i soffan och inte i sängen och detta är han tämligen bestämd på, vilket naturligtvis ledde till att vi dukade upp på soffbordet.

Med mätta magar efter lite mys och högläsning drog vi så igång med lite fejande, dukande och ballonguppblåsning, för vid lunchtid väntade vi gästerna.


Menyn var beställd:
Sweetchili- och soyamarinerad kycklingfilé
Potatismos
Kokta morötter med smör


De vuxna fick sedan kaffe på maten till paketöppningen.


Och så fick gästerna beskåda när somliga presenter testades.


Då Mellan inte är särskilt förtjust i tårta har det blivit tradition att mormor gör ostkaka till hans födelsedagar. Det är han nämligen över hövan förtjust i.


Så även i pyroteknik.


Sång, hurranden och 11 hissningar upp i taket


Sedan var det dags att hugg in!

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga fester ni håller!
  Hos er måste det vara underbart att fylla år!:)
  Hurra, hurra, hurraaa för elvaåringen!

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart kalas! I morgon fyller min dotter år så då blir det kalas hos henne. Stort grattis till mellankillen.

  SvaraRadera
 3. Åhhh, vilket hejdundrande kalas och vad måååånga paket! Måste ha varit en mycket snäll 11-åring och så mycket gott du hade gjort!!!!! Åhhhhh!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!