torsdag 17 januari 2013

Dagvill och mysig

När man har sovit mer eller mindre hela dagen, vaknat ibland för medicin, tittat lite på film och somnat mitt i den. Då är det lätt förvirrande att vakna i mörkret förvissad om att det är morgon och att man antagligen haft strumpor på sig i två dygn. För det är så det känns fast det är kväll och fortfarande samma dag som när strumporna togs på.


Och om man bestämmer sig för att kliva upp klockan sex på kvällen, då är det så skönt att ha en kökssoffa att vila ut på, efter ansträngningen. Och kommer det då även en mycket efterlängtad storebror hem och han kryper ned bredvid för att mysa. Då är allt livet riktigt bra trots att dagvillheten inte riktigt vill ge med sig.


Ligger man så kvar när storebror har gått för att göra annat, så kan det hända att en mysvillig far kommer hem. Då är dock soffan plötsligt för smal för att ligga bredvid varandra. 
Men det går ju, som tur är, att lösa.

3 kommentarer:

  1. Åhh, vilka jättegulliga bilder! Hoppas prinsen är lite piggare!

    Kram
    Petronella

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt och härligt med en kökssoffa i sådana lägen så man liksom kan vila men ändå vara mitt uppe i allt.. Hoppas han kryar på sig snart! Kram!

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!