onsdag 12 september 2012

Rockslusk


Våra hallbesvär, makens och mina, har jag ju berört här tidigare, ganska ingående dessutom. 
Vi har fortfarande ingen skohylla. MEN! Nu behöver inte kära gäster längre lägga sina ytterkläder på en stol vilket är ett ganska opraktiskt arrangemang, i synnerhet om man är många, kanske så många att stolen behövs när det är dags att sitta till bords, och då alla ytterkläder huller om buller flyttas till en annan plats, kanske en säng, och sedan ska någon gå, någon som kom tidigt och vars jacka kanske ligger ganska långt ned i den nu stökiga högen men inte underst, så att man behöver rafsa runt lite och böka till lite till. Som sagt var, ett ganska opraktiskt arrangemang! 

Nu är det dock löst, preliminärt. Julgranen kom till heders trots allt. Men den blev inte vitmålad, den blev inte ens helt avbarkad men den blev befriad ifrån alla gamla barr. Och jag tycker att den är ganska fin, i väntan på den rätta hallinredningen, den som vi kommer att komma överens om, maken och jag.

6 kommentarer:

 1. Så fiffig återanvändning. Sedan när ni har det som ni vill ha det i hallen, så kan ni värma er en stund på granen som återstår:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är återanvändning i flera led det. :)

   Radera
 2. Det blev ju snyggt! Träfärgen gör sig bra mot den ljusa väggen. Påminner mig om något jag såg på en annan blogg för ett tag sedan, de hade hängt en gren horisontalt i två snören ner från taken, på grenen hängde de sedan galgar. Gillar naturmaterial i inredning - speciellt när det är naturmaterial "på riktigt"!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktigt bra idé. Den ska jag presentera för maken. :)

   Radera
 3. Vilken bra idé. Älskar när folk kommer på sådär oväntade användningsområden för prylar. Kul!

  Förstår att du jobbar med arbetsrättsliga frågor med tanke på din kommentar. Det är lite bökigt nu när man precis har börjat ge sig in i juridikens värld men det löser sig nog när man kommer på rätt tankesätt.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Vilken häftig idé! Jag gillar verkligen udda detaljer, jag har själv massa pinnar i en vas hemma.

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!