tisdag 25 september 2012

Googlande

Emellanåt går jag in på Statistik här på bloggen, bara för att det är så roligt att se vilka sökord som leder läsare hit till HemkäraHanna. Och så blir det en liten fundering vilket inlägg det var som genererade denna träff och hur livet var just den dagen då inlägget skrevs. Det är en av alla de roliga sakerna med att blogga, tycker jag, att det blir en dokumentation över det bästa i livet, vardagen.

Några av sökorden är helt logiska, andra är mer lustiga. Och en del fann nog vad de sökte medan andra antagligen behövde söka vidare. I vilket fall: 
Tack för besöket och välkommen åter!

hemkärahanna
noter
upplandskubb
mazariner
äppelsvarv
glaskringlor recept
skrubbelurer
ceasar sallad
hönor
frukostbröd
vårgardiner
carnitas
ta av dig skorna
christine meltzer
majspannkakor
märtas skurna chokladkakor
pytt i panna

6 kommentarer:

 1. Visst är det kul att kolla hur besökarna hamnar i bloggen :-) En del sökord är verkligen lustiga...

  SvaraRadera
 2. Det där måste jag också göra, kolla hur besökare hamnar på min blogg. Har faktiskt inte gjort det ännu. Tack för tipset!:)

  SvaraRadera
 3. Ja...man kan lätt snöa in på detta med statistik. Vi använder Google analytics och det innehåller fantastiskt mycket information.

  Jag kan rekommendera böcker från redaktionen.se om du är intresserad av att bli hittad oftare. De har några bra böcker om internet.

  SvaraRadera
 4. Jag tycket att statistiken är lite svår att tyda.. ska nog kolla lite närmare :)

  SvaraRadera
 5. Det där brukar jag också leka med. Ett av mina populäraste inlägg tycks vara det jag skrev om krusbärssteklar. Många, många har trillat in hos mig efter en sökning på dessa otäcka små larver. Förr lade jag upp en del inspirationsbilder från Hemnet, och de genererar fortfarande (flera år senare) trafik. Poppis att googla vardagsrum, badrum och kök verkar det som :-)

  SvaraRadera
 6. Jag brukar också kolla det mest sökta på min blogg. En del förstår jag inte hur de hamnar där men det kan tydligen räcka med ett ord verkar det som för att de ska hamna där.
  <3

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!