torsdag 2 augusti 2012

Fjällfröjder

Storulvån hälsade oss med sommarens största regnskur, följt av hagel och åska, detta precis när vi påbörjat vår tur. Efter det har vädret stadigt bara blivit bättre och bättre för att nu bada oss i sol.

För tillfället intar vi lunch på Sylarnas fjällstation, ned tillgång till alla tänkbara bekvämligheter, för att mätta och belåtna vända kosan åter. Tänk vad klurig den människa var som kom på stolen, en mycket bekväm uppfinning, i synnerhet när man legat till bords i Guds fria natur ett tag.

Förmiddagen ägnade vi att slå kana nedför Vaktklumpens snötäckta sida, ett mycket uppskattat augustinöje som rönte mången höga skratt. Och i afton slår vi åter läger vid någon mysigt porlande fjällbäck. Bekvämligheten att ha nära tillgång till vatten överväger risken att bli kissnödig i natten på grund av ljudet.

Här följer lite bilder för den som önskar.

2 kommentarer:

  1. vilken underbar semester ni har! så mysigt att komma iväg ut i naturen på riktigt, nästa gång får ni säkert m de andra! Det är ett vackert land, kära Sverige. men åhh vad jag saknar dig, och er... :(
    Hälsa fadern ifrån Daglamena. kram på dig

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya Ib Laursen-tävling =)

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!