söndag 20 maj 2012

Mager ålderdom

Jag fick besked om min avtalspension, den som SAF-LO står för, efter mina sex år som extraarbetande ICA-kassörska, och det visade sig att hänger min framtid på dem så kommer jag att bli en mager gammal dam. 


Och bättre lär det inte bli med tanke på den procentuellt sett gigantiska avgift de tar ut för att hantera mina usliga kronor, den uppgår nämligen i hela 83% av det i året ingående beloppet. Fortsätter det så här lär jag bli betalningsskyldig nästa år.


Och blir jag inte återbetalningsskyldig utan istället går och trillar av pinn under året, kommer min familj snällt få klara sig utan dessa 8 kronor för något efterlevandeskydd har jag inte. Oförutseende av mig, eller hur?


4 kommentarer:

 1. Åh jag kan trösta dig med att min ser nog nästan lika kass ut, jag har vart hemma med barna i 4 år nu!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det som ett hån...
  Hoppas man hinner verkställa en plan innan det händer ;)
  Kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera
 3. Förlåt men vad ska man göra annat än att skratta, det måste ju kosta typ 8 kr att skicka ut brevet. Jag har ingen aning om vad det står på mina, jag öppnar dem aldrig... När det ringer folk som vill sälja pensionsförsäkringar och så där brukar mina barn svara och säga att jag är på månen... undrar om jag måste ta tag i det där... Kram!

  SvaraRadera
 4. UCH jag avskyr allt sånt med idiotiska myndigheter:( Du får äta mycket av de praliner i förra inlägget så du inte blir mager iaf:)
  ha en kanonvecka

  LOVE M

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!