söndag 2 december 2012

Rustik adventsljusstake


Jag är medveten om att det varit många inlägg om adventsljusstakar denna dag men här kommer ännu ett. Jag är nämligen över hövan förtjust i min adventsljusstake. Den är tillverkad i Lönneberga utav virke ifrån gamla lador och liknande. Man kan se spår både av gammal färg och av spikhål och spikarna som håller ihop denna skönhet är handsmidda. Den är ruffig och rustik och jag tycker den klär så bra i hasselnötter och våra hemstöpta ljus. 

Jag köpte den för många år sedan, i en period av livet när kassan var väldigt skral och jag borde ha sparat slantarna till något annat. Jag gick några varv på marknaden jag besökte, och försökte få förståndet att ta överhand över känslorna men så slutligen gick jag tillbaka till ståndet och köpte den trots allt och sedan dess har den glatt mig varje advent. Jag är i efterhand glad att känslorna fick övertaget den där gången.

3 kommentarer:

  1. Så fin! Det brukar vara rätt att handla fast man inte har råd när man känner så, jag har också gjort det flera gånger :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Fint och juligt med hasselnötterna. När man tycker så mycket om en sak är det nästan alltid rätt att slå till, det brukar man inte ångra.

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!