onsdag 18 mars 2015

Blomsterfägring


Det är inte bara jag som mår lite si och så i familjen. Även maken är sjukskriven sedan i julas. Trots oerhört svåra smärtor i rygg och ben har han inte förrän alldeles nyss fått svar på vad det beror på. Efter magnetröntgen visade det sig att han har två diskbråck varav det ena så svårt att det måste opereras. 

Livet har således varit enklare.


Dock njuter vi av att upptäcka den för oss nya trädgården. Det tittar upp små glädjeämnen lite här och var och det är en fröjd att dag för dag gå på nya upptäcktsfärder.


Och att glädja sig över att fägringen i trädgården är i en sådan omfattning att det utan problem räcker till att plocka in och fortsätta njuta av inomhus.

Jag gläds storligen över vårt nya hem.

3 kommentarer:

 1. Önskar er god bättring, snabbt! Härligt med blommor att plocka in...här dröjer det ännu en stund

  SvaraRadera
 2. När nu våren är på gång känner man att energin återvänder, tycker jag. Ljuset och det varmare vädret piggar upp och får oss oftast att se lite ljusare på det mesta. Kram

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att läsa att hälsan inte är bra på vare sig dig eller mannen... Hoppas operationen hjälper honom och att du fortsätter åt rätt håll och tänker på dig och vad som är bra!
  Vilket otroligt vackert ställe ni köpt, rena idyllen.
  Här har det också varit ett tungt år för maken hälsomässigt, som efter många läkarbesök fick diagnosen polymyalgi, men besvären av smärtor fortsatte så även diskbråck och artros i ryggen. Men han svarar inte som han ska så fortsättning följer... Detta har lett bland annat till att vi fått sålt korna och inte har några lamm i år. För att orka med...
  Önskar er lycka till i nya fina huset och sor krya på er kram!
  Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du vill lämna ett litet spår på min blogg!