tag:blogger.com,1999:blog-3075483814785210410.post5021668310374231699..comments2023-11-05T09:03:37.582+01:00Comments on Hemkära Hanna: SurdegHemkära Hannahttp://www.blogger.com/profile/08967396901879683585noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3075483814785210410.post-34500389704593533872012-01-20T08:54:59.141+01:002012-01-20T08:54:59.141+01:00Jag kan inte tänka mig att det blir sött så det mä...Jag kan inte tänka mig att det blir sött så det märks. Russinen och honungen är ju mest för att få igång processen och ger lite smak. I och för sig är ju russinsmaken lite åt det söta ,men vad jag läst så går det lika bra att byta ut russinen mot exempelvis rivet grönt äpple, för annan smak. :)Hemkära Hannahttps://www.blogger.com/profile/08967396901879683585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3075483814785210410.post-79780436454790795792012-01-20T02:39:26.112+01:002012-01-20T02:39:26.112+01:00låter riktigt spännande med en russinsurdeg... sma...låter riktigt spännande med en russinsurdeg... smakar det russin el sött av bröden sen? (det är bara jag i denna halvnorska familj som gillar det...) Vad för slags bröd är det du ska göra - matbröd? Har inte koll på det där Levain, men det är säkert något gott o nyttigt ;-) Väntar nu på att höra om denna surdegsgrund inte är söt, då ska jag be maken att göra en åt mig, det är ju han som är surdegssnille hos oss. kram MagdisAnonymousnoreply@blogger.com