tag:blogger.com,1999:blog-3075483814785210410.post3872660834066432789..comments2023-11-05T09:03:37.582+01:00Comments on Hemkära Hanna: GlaskringlorHemkära Hannahttp://www.blogger.com/profile/08967396901879683585noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3075483814785210410.post-34291377323856731642021-12-09T23:25:53.312+01:002021-12-09T23:25:53.312+01:00Vi köpte en Glaskringla på Sandbergs bageri i Made...Vi köpte en Glaskringla på Sandbergs bageri i Madesjö (Nybro) idag. <br />Gud vad gott. Men deras kringlor var platta. Kan man utesluta jästen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13048096171711104980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3075483814785210410.post-53092451335005875462013-09-29T11:23:51.197+02:002013-09-29T11:23:51.197+02:00Hej! Vill bara tipsa om att använda créme fraiche ...Hej! Vill bara tipsa om att använda créme fraiche istället för sur grädde till kringelbak. Det brukar jag gör! Cr. Fraiche är ju sur grädde. Jag använder den feta varianten.Mariahttps://www.blogger.com/profile/01389697169042904121noreply@blogger.com